Micke Orgel goes live - Om svensk musik

Micke Orgel delar med sig av nyheter och erfarenheter från svenskt musikliv. Skicka gärna epost om du vill dela med dig av nyheter, musikfiler, information eller bara vill prata om svensk musik i allmänhet: micke_orgel@hotmail.com

14 december 2004

The Soundtrack of our lives!

TSOOL inledde 2004 års P3 Guldgala på ett fullkomligt lysande sätt! Ett långt vibrerande intro och sedan kom låten Believe I´ve found igång. Det skulle dröja nästan ett år innan den kom ut på singel men i onsdags släpptes den.

Jag har ju tidigare klagat en hel del på dåligt uppdaterade artisthemsidor (för en komplett lista över mina anteckningar om detta ämne, läs här.) och The Soundtrack Of Our Lives är tyvärr inget undantag. Klicka in dig på sidan (som för övrigt är jäkligt snygg, inte snack om annat) och kika på TITLE:n. Sedan när särskrivs "Soundtrack"?

Men det värsta är ändå diskografin. Var hittar du den? Ingenstans!!! Uselt! Skituselt! Detta borde vara det som besökare är mest intresserad av jämte biografin.

Hur som helst. TSOOLs musik är betydligt bättre än sin hemsida. På fredag kan man se Ebbot Lundberg, Ian Person, Mattias Bärjed, Martin Hederos, Kalle Gustafsson och Fredrik Sandsten rocka loss på ZTV klockan 20.00. Konserten är från Cirkus i Stockholm den 8 november och varvas med tidigare intervjuer.

Om jag hittat informationen om TV-framträdandet på TSOOL.net? Så klart inte.

---

2005 års P3 Guldgala får klara sig utan TSOOL då de är på USA-turné då galan äger rum.
Aktuella speldatum är:
15 jan: Cambridge
18 jan: New York
21 jan: Chicago
25 jan: San Francisco
26 jan: Los Angeles

Vill man inte åka till USA för att se dem och inte tycker att TV-framträdandet räcker så kan man se dem i Norden också fast man får vänta till Mars:

7 mars: Stockholm
9 mars: Åre
10 mars: Trondheim (Norge)
11 mars: Oslo (Norge)
12 mars: Göteborg

Bloggtoppen.se