Micke Orgel goes live - Om svensk musik

Micke Orgel delar med sig av nyheter och erfarenheter från svenskt musikliv. Skicka gärna epost om du vill dela med dig av nyheter, musikfiler, information eller bara vill prata om svensk musik i allmänhet: micke_orgel@hotmail.com

10 juli 2006

SHEMUSIC: Firefox AK

Firefox AKs keyboardist har den otacksamma uppgiften att försöka klappa igång den fåtaliga publiken framför scenen men det går väldigt trögt. Fortfarande är det skuggan en bit därifrån som håller folk borta från området framför scen. Keyboardisten gör några fler försök att få igång publiken men bara några få klappar med. När Andrea Kellerman, Firefoxen själv gör detsamma blir det bättre fart och snart klappar de flesta med. Otacksamt var ordet..

Firefox AK bjuder på en riktigt bra spelning och det var svårt att inte få rysningar när introt till Love to run dönade ur högtalarna. Som jag sagt skrivit tidigare så är det ju årets bästa intro så här långt.

För övrigt måste jag beröm till ljudpersonalen på festivalen. Suveränt ljud och med en nivå som inte krävde öronproppar. Det var väl bara ljudet till Andreas gitarr under Firefox-spelningen som krånglade lite grand. I övrigt högsta betyg för ljudet, det var en njutning!

Andra bloggar om: , , , ,

Bloggtoppen.se