Micke Orgel goes live - Om svensk musik

Micke Orgel delar med sig av nyheter och erfarenheter från svenskt musikliv. Skicka gärna epost om du vill dela med dig av nyheter, musikfiler, information eller bara vill prata om svensk musik i allmänhet: micke_orgel@hotmail.com

06 februari 2006

Mickes Måndagslista, vecka 5

1. (NY) Grammisgalan - Gala
Imorgon äger Grammisgalan rum. Personligen anser jag att både P3 Guld och Manifest smäller högre, men ingen av dessa galor kommer i närheten av den tradion som Grammisgalan ståtar med. En grammisutmärkelse är alltid en Grammisutmärkelse.

2. (NY) Festivalnyheter - Nyhet
Under veckan har vi nåtts av två riktigt goda festivalnyheter. Kent kommer till Hultsfred och i Husqvarna startar Popadelicafestivalen.

3. (1) CD-rean - Nyhet
Det borde vara CD-rea jämt. För en gångs skull har CD-skivorna rimliga priser. Eller i alla fall i närheten av rimliga.

4. (NY) Musikbyrån Live - TV-program
I fredags började Musikbyrån Live igen och först ut var en konsert med Robyn från Mejeriet i Lund tidigare i vinter. Samma konsert har vi tidigare kunnat höra i P3 Live.

5. (NY) Laleh - Artist
Äntligen nådde hennes debutalbum förstaplatsen på albumlistan! Hon har nyss påbörjat sin turné, tar hem priser på alla galor hon är nominerad i och Live tomorrow är påväg att slå maratonrekord på Tracks. Kort sagt, det är mycket Laleh.

Mickes Måndagslista, vecka 4

Fler måndagslistor hittar du här.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

1 Comments:

Blogger pophannah said...

Ja, Grammisgalan kommer alltid att vara Grammisgalan. Synd bara att den inte längre är vad den har varit. Den brukade vara årets tevehöjdpunkt för mig, numera är den bara en liten rolig parentes. Som nostalgi, men ändå inte.

1:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se