Micke Orgel goes live - Om svensk musik

Micke Orgel delar med sig av nyheter och erfarenheter från svenskt musikliv. Skicka gärna epost om du vill dela med dig av nyheter, musikfiler, information eller bara vill prata om svensk musik i allmänhet: micke_orgel@hotmail.com

02 december 2004

För helvete, Patrik Arve...

Men för helvete.. Patrik Arve, är du som skrivit den sopiga texten till Little stereo? För du överlåter väl inte så viktiga sysslor till gitarristen (Klas Åhlund), basisten (Jocke Åhlund) eller trummisen (Erik Olsson)? Eller inhyrde Daddy Boasin?

Eller är det möjligtvis så att du har snott texten från den kanadensiska rapgruppen Mindless Self Indulgence´s låt Bring The Pain??

"When I was a little stereo
I used to be the champion
and I always wonder
when I would be the number one."


När jag var en liten stereo?

Och du Patrik, hur hög är du på er hemsida?
Och är det en trend att vara dåligt, i meningen lite, klädd på sina hemsidor bland artister? Igår skrev jag om Timo Räisänen och idag är det du, Patrik!

Skämmes ta mig fan!

Vrålar Micke Orgel (som inte kan bestämma sig för om Patriks tatuering är cool eller går fetbort).

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

"Bring the pain" är ju bara en cover på en Method Man-låt, och det har gjorts åtminstone en annan, för mig okänd, reggaelåt med samma text...

8:33 em  
Anonymous swedish tiger said...

when I was a little stereo, är ett hommage till Ninjaman som vi även frågade om hanville sjunga in det själv som originalet men han satt då i fängelse. lär er musikhitorian förhelvete !
swedishtiger aka patrik arve

10:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se