Micke Orgel goes live - Om svensk musik

Micke Orgel delar med sig av nyheter och erfarenheter från svenskt musikliv. Skicka gärna epost om du vill dela med dig av nyheter, musikfiler, information eller bara vill prata om svensk musik i allmänhet: micke_orgel@hotmail.com

01 mars 2006

Petter är för dödsstraff av illigala fildelare!

Detta hade jag missat! Petter har i en intervju med Sydsvenskan sagt att "[illegala fildelare] borde fan avrättas, på riktigt. Det är ingen mänsklig rättighet att ladda ner musik."

Nu berättar Musikjournalen att Petter tagit tillbaka det han sagt och att han är ångerfull. Ja, det är klart att han är. Skivbolagsgossarna har väl påpekat att skivan kommer att sälja sämre till följd av uttalandet.

Andra bloggar om: ,

1 Comments:

Blogger Princess Brat said...

Jag missade det helt och nu går inte artiklen att få tag i. Snacka om att vara självupptagen och ha svårigheter att se vad som är rimligt. Klart han drog tillbaka det, även ett rikspucko kan se när hans plånbok är i fara.
Dessutom förbjuder hans skivbolag nu den journalisten från att i fortsättningen intevjua deras artister. Som det vore hans fel att deras artist tydligt visar att han bara använder huvudet till att ha mössan på...

5:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se